Over mij

Voor sommigen altijd een lastige opgave om iets over jezelf te vertellen en dat vind ik eigenlijk ook maar het enthousiasme voor mijn werk overwint het en dus zal ik je op deze pagina vertellen over mijn drijfveren om van elke klant een ambassadeur voor mijn werk te maken.

Ik ben Peter Daalman en heb ruim vijf jaar geleden van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Aangemoedigd door vrienden en familie, bij wie ik al menig schilders klus mocht uitvoeren en naar tevredenheid heb opgeleverd, heb ik uiteindelijk de keuze gemaakt en ben gestart als ondernemer onder de naam Schildersbedrijf Peter Kluz. Ik ben nog elke dag blij met deze beslissing.

Elke opdrachtgever een ambassadeur

Ik kan enorm genieten van het ‘zien’ verbeteren van alles wat onder mijn kwast vandaan komt en ik besteed daar ook veel tijd en aandacht aan. Mijn doel en drijfveer is om van jou, als mijn opdrachtgever van dat moment, een actieve ambassadeur te maken en zo bij te dragen aan mijn volgende opdracht.

Foto's zeggen meer dan 1000 woorden

Een website met veel mooie woorden is leuk maar uiteindelijk herinneren we een spits aan zijn mooiste en meest belangrijke doelpunten. Als schilder ben ik trots op mijn afgeronde projecten en laat ik deze natuurlijk graag aan je zien.

Afgeronde projecten

  • All
  • Allround werkzaamheden
  • Binnen schilderwerk
  • Buiten schilderwerk
  • Renoveren houtwerk