Behangen

Heb je de wens om je woning of bedrijfspand te voorzien van een decoratief behang en hier zelf niet de vaardigheden of tijd voor? Ik ben gespecialiseerd in zowel grote als kleine behang opdrachten. Het maakt mij hierbij niet uit of het gaat of het om eenvoudige ‘banen plakken’ of het behangen van meer ingewikkelde ruimtes met lastige “hoeken”. Het binnen schilderwerk kan dus prima gecombineerd worden met een behangopdracht.  

Behangen is een vak apart

Heb je ervaring met het behangen van muren? Dan heb je ook zelf kunnen ervaren welke nauwkeurigheid en precisie behangwerk vereist. Voor het kwalitatief behangen met een mooi eindresultaat ben ik je ook graag van dienst. Aan het geleverde werk zie je direct de liefde en het vakmanschap voor het behangen terug.  

Meer informatie

Wil je je wanden vakkundig laten behangen door een specialist? In dat geval kom ik graag persoonlijk bij je langs om kennis te maken en om de omvang van de werkzaamheden te bekijken. Als wij het vervolgens samen eens zijn over de te verrichten werkzaamheden stel ik een offerte op voor het schilderwerk en eventueel bijkomende werkzaamheden. Ben je akkoord met de offerte dan plannen we samen de periode in dat de werkzaamheden uitgevoerd worden.

Behangen

Geïnteresseerd?